Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
By the Pond

By the Pond

26. juni 2024 - 27. juni 2024

I praktfulle Bugårdsparken, 1,5 km fra sentrum, skal det skapes en helt ny musikkfestival fylt med magi, mat, musikk og vakre inntrykk. Med et stort nasjonalt og internasjonalt program 26.-27. juni blir dette en festival som vil bringe mye tilreisende til byen.


By the Pond skal være et sted der artister som har formet generasjoner, møter nye stemmer med friske perspektiver. Den sentrumsnære Bugårdsparken skal dekoreres, danderes, pyntes og forvandles til festivalen. Inn kommer et mangfold av mat, mennesker, musikk og kreative uttrykk. 

Arrangørene ønsker å skape en atmosfære som appellerer til voksne festivalgjengere, og har derfor satt en aldersgrense på 20 år.


ARTISTER

Med en dynamisk miks av internasjonale og nasjonale artister, legges det til rette for en kjede av fengslende øyeblikk. Det reises to scener – én hovedscene for større opptredener, og én litt mindre slik at det ikke skal bli unødvendig lenge å vente mellom konsertene.

På plakaten står superstjerner som Lenny Kravitz og Bryan Adams. Andre navn er Susanne Sundfør, Gerry Cinnamon, The Kooks, Lord Huron, Sivert Høyem, Fay Wildhagen, Briskeby, Bigbang og By the Pond Allstars. Og flere kommer.

SERVERING

Under festivalen blir det et forlokkende utvalg av mat- og drikkeboder, restauranter og konseptbarer, der det bare er å la seg friste av både lokale spesialiteter og internasjonale favoritter.

BILLETTER

Du kan velge mellom dagplass, festivalpass og hotellpakker med pass.

Les mer og bestill billetter her: By th Pond 2024