Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Ta Sjansen på Brygga

Ta Sjansen på Brygga

24. juni 2023

Den elleville konkurransen Ta Sjansen kommer til Brygga lørdag 24.juni som en del av Bøljer i by'n-programmet! Her kan privatpersoner, bedrifter og organisasjoner melde seg på og konkurrere om alt fra raskest tid til beste heiagjeng!

Sandefjord Byen Vår, Tenk Sandefjord, Hvaltorvet, Visit Vestfold og Sandefjord Håndverk og Industriforening står bak Bøljer i by'n som ble arrangert for første gang i fjor. I år blir det enda større bøljer med TA-SJANSEN som en del av programmet.

Ta Sjansen er et kjent konsept for alle som fulgte sommersendingene fra Holmenkollen på 1980- og 90-tallet. Med hjemmelagde farkoster av ulik art og kvalitet setter deltakerne utfor en rampe, ender opp i vannet og skal komme seg raskest mulig frem til en stolpe for å ringe i bjella.

Bøljer i by'n inviterer bedrifter, foreninger og privatpersoner til å finne frem kreativiteten og bli med på en ellevill opplevelse på brygga i Sandefjord 24.juni! I tillegg til Ta Sjansen, blir det festlige familieaktiviteter i sentrum hele helgen. Påmeldingene har begynt å strømme inn, så ikke vent for lenge med å melde på båt!

PREMIER TILDELES:

  • Raskest tid
  • Mest originale farkost
  • Mest komiske innslag
  • Beste heiagjeng
  • Største fiasko

I tillegg til TA-SJANSEN på lørdag, blir det mange andre aktiviteter i sentrum hele helgen under Bøljer i by'n programmet.


Les mer: HER

Påmelding: HER


Foto: Frøyaportalen