Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
6 på gata om Sandefjord sentrum

6 på gata om Sandefjord sentrum


Hva liker du best med byen vår? Vi har spurt seks typiske "fjordinger" akkurat det spørsmålet.

Bjørn Kaare, daglig leder Emagine:

Jeg er veldig glad i å handle i Sandefjord fordi det er så enkelt å finne parkeringsplass utenfor der hvor du skal handle. Så er det så korte avstander, og uansett hvor du finner en plass så er det ikke langt å gå til butikken eller det stedet du skal.

 

Hanne, Fjordfesten:

Byen vår har alt på et sted. Vi har masse fine butikker oppe i sentrum. Vi har fine aktiviteter som gir sosiale møteplasser og kjøpesenteret ligger midt i sentrum slik at man ikke trekker ut av bykjernen for å handle.

 

Jan Erik, næringssjef Sandefjord kommune:

Sandefjord Sentrum er et av de fineste bysentrumene på østlandet. Det er veldig kompakt og fint, nydelig kvadratur, lett å orientere seg i og et godt sted å være. Så vokser det og utvikler seg stadig, jeg tror det blir bare finere og finere år for år.

 

Ingerid, elev Sandefjord VGS:

Når man går i sentrum er det for det første veldig koselig. Man møter på mye folk og går rundt, ser på klærne og tingene, kjenner på de og prøver de. Så er det jo mest av alt veldig bærekraftig å handle lokalt.

 

Marthe, revisor HLO Revisjon og Rådgivning:

Sandefjord sentrum er kjempefin med mange fine nisjebutikker, her har du alt fra personlig service, du får god veiledning, fine ansatte som hjelper deg, og ikke minst: Du får et smil når du kommer inn i butikken. Veldig bra!

 

Turi Gro, ekte Sandardame:

Jeg synes det er viktig å benytte det sentrumet vi har i Sandefjord. Jeg er en ekte Sandardame, senere ble det jo Sandefjord. Jeg er veldig godt fornøyd med de butikkene vi har i sentrum. De følger trendene og det er kjempegod service.

Nyheter