Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Bli med og sykle til jobben

Bli med og sykle til jobben


Sykle til jobben er Norges største og eldste årlige aktivitets kampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund. Kampanjen varer fra 19. April til 17. juni 2022 og målet er å få flest mulig i hverdagsaktivitet.

Visste du at din bedrift har gratis deltakelse i Norges største aktivitetskampanje - Sykle til jobben kampanjen?
Sandefjord kommune betaler deltakelse i Sykle til jobben for alle bedrifter og deres ansatte, i tillegg til alle innbyggere i kommunen over 15 år.

Etter en tid med mye hjemmekontor, inaktivitet og lite sosial kontakt, er Sykle til jobben et meget godt tilbud for å bedre psykisk og fysisk helse. Som deltaker av kampanjen motiveres du til å bli mer aktiv og du får en opplevelse av samhold og tilhørighet.

Sykle til jobben er Norges største og eldste årlige aktivitetskampanje, og arrangeres av Norges Bedriftsidrettsforbund. Kampanjen varer fra 19. April til 17. juni 2022 og målet er å få flest mulig i hverdagsaktivitet. Deltakerne registrerer sin aktivitet, melder seg på i bedrift eller deltar individuelt, lager lag og skaper aktivitetsglede.

Selv om kampanjen heter «Sykle til jobben» er det ikke bare sykkel som registreres. I treningsdagboken kan du logge alt fra frisbeegolf og skating til yoga og bedriftsfotball. Vi heier på all aktivitet! Vi arrangerer konkurransen og deler ut premier, utfordringer og nyheter gjennom hele kampanjeperioden.

Dersom dere er interessert i å samarbeide om å få flest mulig i mest mulig hverdagsaktivitet, eller lurer på noe er det bare å ta kontakt med Bedriftsidretten.

Besøk nettside for mer informasjon om kampanjen: sykletiljobben.no
På dette linken finne du alt markedsføringsmateriale du trenger til intern markedsføring: kampanjemateriell

Blir du med på Sykle til jobben i 2022?

Nyheter