Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Vi skal skape "Bøljer i by'n"
Prosjektgruppe Bøljer i By'n

Vi skal skape "Bøljer i by'n"


23.-26. juni åpner sommeren i Sandefjord med byfesten Bøljer i by'n som vil by på lokal sjømat, underholdning og aktiviteter til vanns og lands. Næringsliv, lag og foreninger inviteres til å bidra med underholdning, boder og aktiviteter fra sentrum til bryggekant.

 

Sandefjord Byen Vår, Tenk Sandefjord, Hvaltorget og Visit Vestfold står bak initiativet til å lage en stor byfest som sparker i gjengen sommeren! Startskuddet går på St Hans aften, Sandefjords fødselsdag. Da er det tradisjonelle båtkortesje og Norges beste midtsommerstemning i Fjor'n. Det skal også bli liv i by'n. Derfor er markedsdagene blitt en del av «Bøljer i By'n». Kurbadhagen byr på Hagefestival med mange artister. Brygga er med og landsby gode dager. Det blir konserter, kultur, mat, vin og underholdning i mange byrom og det hele avsluttes med at Guttane møter Tromsø søndag kveld.

 

Nå inviterer vi hele byen til å ta del i festen. Butikkene. Restaurantene. Næringslivet. Organisasjonene. Du som bor i byen. Skap aktivitet. Fortell historier om byen. Bruk muligheten til å vise hva dere gjør. Har dere planlagte aktiviteter? Kanskje de kan legges inn under vår felles paraply?

 

Årets tema er sjø og skjærgård. Vi skal flette dette sammen med næringslivsbyen, handelsbyen, restaurantbyen, sjøfartsbyen, gründerbyen, kulturbyen og badebyen Sandefjord. Vi vil lage en fest som handler om oss som bor her – hvem vi er og hva vi gjør. Gjerne noe som forsterker temaet, men det aller viktigste er at vi gjør noe sammen og skaper felles glede og stolthet.

 

I Sandefjord er det kort vei til alt og byen er full av mange fine mennesker som tar initiativ og gjør ting sammen. Dette ønsker vi skal bli festens etterlatte inntrykk.

 

Ta kontakt med prosjektleder Jan Roger Henriksen, janroger@bayerstreet.no eller 907 77 160 dersom dere vil være med å lage god stemning og aktivitet i By'n.

 

Nyheter