«#Hetoo møter #Metoo"» på James Clark

«#Hetoo møter #Metoo"» på James Clark

Publisert


Dagen før kvinnedagen vil det bli latter av proporsjonale dimensjoner på James Clark, når Mentor STAND UP lanserer det forrykende showet «#Hetoo møter #Metoo».

Latterfrigjorte endorfiner

Mentor STAND UP står for et nytt, òg unikt konsept hvor man får stand up, og coaching i ett! Du vil føle deg som et nytt menneske med latterfrigjorte endorfiner, og føle deg klokere av selv tilegnet hverdagskunnskap som vil gjøre livet ditt lettere! Showet blir fremført av Trainer Håkon Wegger Linde, og komiker/musiker Gunn Mariann Arnesen som var med på Farmen kjendis!

Introduksjonen er et show i seg selv hvor Joakim Kvaksrud fra Vestby Storband skal spille «Dance Monkey» på Saxofon! Hvilken kveld dette kommer til å bli!

Billetter

Billettene til premiere showet vil være gratis!
Location: James Clark
Dato: Lørdag 7. mars 2020
Klokkeslett: 21.00

Folkelig stemning på brygga

James Clark er en stor klassisk britisk pub midt på brygga i Sandefjord og har åpent til kl. 02.30 hver dag.

Med mulighet til å vise hele 5 kamper samtidig og 3 forskjellige lyd soner sender James stort sett alt av fotballkamper i tillegg mye annen sport. Annen hver torsdag er det almenn quiz på på puben og annenhver fredag film & musikk quiz. I helgene er det livemusikk fra kl 23.00. 

James Clark har meget stor kapasitet og arrangerer gjerne sluttede selskaper for bedrifter eller organisasjoner. Stor og komfortabel uteservering med mange varmelamper. 

Velkommen til hyggelig og folkelig stemning midt på brygga i Sandefjord!

#Hetoo møter #Metoo - Facebookarrangement

Nyheter