Horisont1 mat & vinbar
Vi ønsker Horisont1 mat & vinbar på brygga velkommen som nytt medlem i Sandefjord Byen Vår! Spisestedet tilbyr en matopplevelse med inspirasjon fra sesongens beste råvarer, hentet fra lokale bønder og fiskere.
Bak den nye restauranten står driverene Sven Arild Bjørnstad og Muharrem Arslan, sistnevnte kjent fra blant annet Sydvesten i Storgata. Her har de et team på syv personer på kjøkkenet, hvorav fire har erfaring fra ulike Michelin-restauranter. Restauranten ønsker å tilby en unik matopplevelse i Sandefjord.
Et av de store trekkplasterne på Horisont1 er det åpne kjøkkenet, hvor gjestene kan følge med på matlagingen. Menyene på restauranten endres gjennom året og tilpasses sesongens beste råvarer. Om kvelden, etter at kjøkkenet stenger, forvandles restauranten til en cocktail- og vinbar, med et vinkart som fremhever over 300 nøye utvalgte flasker.
Horisont1 ønsker å tilby gourmetmat og refined dining. De ser på seg selv som et sted for opplevelser, fremfor å bare selge mat, vin eller øl.
Restauranten har også gjennomgått en totalrenovering etter La Scala la ned, og det åpne kjøkkenet ble etablert etter et ønske fra kjøkkensjefen, slik at gjestene kan få et innblikk i hvordan maten tilberedes og anrettes.
Vi ønsker Horisont1 lykke til på Brygga og gleder oss til å sitte ute og lytte til bølgeskvulp på sommerkveldene!