Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Ja til et inkluderende samfunn
Sandefjord Byen Vår, Sandefjord Håndverk og Industriforening, Sandefjord Næringsforening

Ja til et inkluderende samfunn


Byens næringsliv er med på å fremme budskapet under Sandefjord Pride 12.-17. juni og heier på et inkluderende arbeidsliv og en åpen kommune der alle mennesker kan være seg selv og elske den man vil. 

Sandefjord kommune står sterkt bak årets arrangement og både på Rådhuset og i Byparken vil regnbueflaggene vaie i vinden under Pride-feiringen. Det er også mye annet som skjer i kommunal regi, både kino- og teaterforestillinger vil bli vist, og på biblioteket kan du få laget deg ditt eget dragkostyme.

Sandefjord Pride er initiativtakere og ildsjelene bak markeringen. De inviterer hele byen med på Pride-feiringen som starter mandag 12. juni og avsluttes med en stor parade lørdag 17. juni kl. 14.00 fra Torget.

Mye vil skje i byen denne uken. Kurbadhagen holder en festival i helgen 16.–17. juni i anledning Pride og mange andre aktører vil også være med rundt i byen. Det blir holdt en regnbuemesse i Sandefjord kirke i forkant av paraden. 

I tillegg blir det flere kunstutstillinger hvorav Galleri ER vil vise utstillingen «Skeiv-kunst». Men det er ikke bare kunstnere som markerer, også spillerne på Sandefjord fotball spiller med Pride-logoen på armen i tiden rundt feiringen.

Følg med på Facebook for mer detaljer som legges ut fortløpende: Sandefjord PRIDE

 

Nyheter