Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Kommer du med båt til sentrum?

Kommer du med båt til sentrum?


I Sandefjord har vi to offentlige gjestehavner med kun et par minutter å gå til sentrums butikker, kjøpesenter, museum, gallerier, kafeer og restauranter. På bryggekanten ligger det også mange gode restauranter og iskremkiosk.


Sandefjord Gjestehavn er en lun gjestehavn innerst i Sandefjords fjorden.
200 meter fra sentrum. Det er også en gjestehavn inne i Hesteskoen i Sandefjord. Den ligger vest for Sandefjord Gjestehavn. Her finner du også bensin/diesel fylling og gratis septik tømming. Besøk restaurantene Kokeriet Restaurant ,Pir4 og Bryggekafeen, kort vei sentrumsbutikkene, Hvaltorget Kjøpesenter, jernbane og buss.

 

Alternativ 1:

Sandefjord Gjestehavn ligger sentralt i havnen med restauranter og museumsskipet «Southern Actor» som nærmeste nabo. Dette er havnen for de som liker litt sene kvelder med liv og røre.

Havnen har ca 60 plasser med dybder fra 2,5 til 4 m. Båtene fortøyes med baug eller akterende til kai. Havnen er meget godt beskyttet for vær og vind fra alle kanter. Strøm og vann.

 

Alternativ 2: 
Sandefjord Gjestehavn kjører også Miljømarinaen i Hesteskoen, få minutter å gå fra havna og restaurantene. Serviceanlegget i Hesteskoen kjører av Sandefjord Kommune og er ikke inkludert i havneavgiften i Hesteskoen. Flåte for fylling av bensin/diesel samt gratis septik tømming finner du i Hesteskoen.

Sandefjord MiljøMarina er havnen for de som ønsker en roligere tilværelse i grønne omgivelser. Denne havnen ligger i et parkområde bare et steinkast unna flere aktiviteter:

Miljømarinaen har ca. 30 gjesteplasser. Båtene fortøyes ved flytebrygger med bommer. Havnen omfatter også en miljøbrygge med muligheter for bunkers og vann, samt septiktømmeanlegg.

 

Kontaktinformasjon for Sandefjord Gjestehavn

 
Alle henvendelser i Bryggecafeen ved Kokeriet (eller inne på Kokeriet Restaurant om Bryggecafeen er stengt).
 

Foto: Didrick Stenersen, Visit Vestfold

Bestille plass her

Nyheter