Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
KORONA-situasjonen

KORONA-situasjonen


Her kommer ytterligere informasjon vedrørende koronasituasjonen som eskalerer dag for dag og time for time, som påvirker oss alle.

Smittevern

Vi oppfordrer alle til å følge anbefalinger fra offentlige myndigheter og at det gjennomføres nødvendige forholdsregler og tiltak for å begrense smitte.

  • God håndhygiene er viktig for å begrense smitte. Vask hendene med vann og såpe, og ha hånddesinfeksjon tilgjengelig hvis håndvask ikke er mulig.
  • Host i albuen eller i papir. Kast papiret etter bruk.
  • Det er klokt at vi alle i ulike sammenhenger unngår håndhilsing og klemming.

Det har også kommet råd fra helsemyndighetene om hva alle dere som daglig tar imot publikum bør gjøre. Alle smitteflater som dører, dørhåndtak, disker og bord bør vaskes/sprites jevnlig – gjerne en gang per time. Det er viktig nå at vi trygger kunder som kommer innom, så gjør de gjerne oppmerksom på hvilke tiltak dere gjør. 

Forhåndsreglene endrer seg stadig, for oppdatert og annen relevant informasjon se linkene under. 

Viktige sider for relevant informasjon:

 

Norsk Sentrumsutvikling

Norsk Sentrumsutvikling som er vår paraplyorganisasjon er også opptatt av de økonomiske utfordringene som vil følge av situasjonen – både mht. evt. sykdom som gjør at noen kan få utfordringer med å holde åpent og at antall bybrukerne (les: inntektsgrunnlaget) reduseres. Det jobbes derfor nå med hva som kan gjøres sentralt for å påvirke situasjonen. Virke er også på saken. 


Permiteringer og dagpenger

Mange opplever det også krevende å navigere i lovverket knyttet til karantene, permitteringer mv. Utfordringen er spesielt stor akkurat nå, siden reglene gjøres om og avgjørelser må tas raskt.

For å følge Regjeringens strakstiltak for å dempe de økonomiske virkningene av koronaviruset se Regjeringens strakstiltak for å dempe de økonomiske virkningene av korona.

Viktige kontakter i NAV Sandefjord (permisjoner og dagpenger):

 

Fremtidige aktiviteter i regi av SBV.

Med de utsiktene og de tider vi opplever nå hvor situasjonen er uhyre krevende og økonomien er presset, er det hverken forsvarlig eller hensiktsmessig å arrangere Trenduka eller frokostkaffe, og aktivitetene må dessverre avlyses. Vi følger utviklingen for senere arrangementer.

Det viktigste nå er å stoppe smitten og komme oss tilbake til hverdagen.

 

Trenger du hjelp? Ta kontakt

Vi kommer fortløpende til å dele relevant informasjon på websidene våre fremover.
Ta kontakt på post@sfjbv.no hvis du har innspill.

 

Ta vare på hverandre <3 

Folkehelseinstituttet

Nyheter