Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Mer enn bare en cafe
Foto: Lotte Gaarder, Bakgården Café

Mer enn bare en cafe


I rolige omgivelser i Sandefjord sentrum ligger Bakgården Café, en bortgjemt liten perle. Har man funnet veien hit kommer man garantert tilbake!

Bakgården Café

På Bakgården Café kan du senke skuldrene og nyte den lune stemningen. Caféen er intim og koselig innredet i et gammelt bolighus med mye sjel. Det er vanskelig å ikke føle seg hjemme her.

Serviceinstilt personale serverer deg smakfulle lunsjretter, hjemmelagede kaker samt ett rikt utvalg av kaffe, te og annen drikke med alle rettigheter. Alt laget med kjærlighet! Og imens du venter på maten din kan du ta en titt på spennende delikatesser, barneklær, interiørartikler, sjokolader etc. som selges i caféen.

I tillegg til de koselige lokalene innendørs finnes det og en stor uteservering i Bakgården. I noen av byens eldste bygninger finner du helårs gallerier og andre små verksteder som omringer uteserveringen. Sommerstid kan man nyte et allsidig konsert- og showprogram i uteområdene. Bakgården er en del av byens kreative hjørne som bare må oppleves! 

Caféen har ordinære åpningstider på dagtid, men kan også forhåndsbestilles for private selskaper og arrangementer på kveldstid.

Selskapslokaler

Bakgården Café har lokaler til leie der man kan arrangere private firmafester, julebord, bryllup og andre selskap. Dette er stedet for deg som ønsker noe litt annerledes, og hvor kvalitet og service står i fokus. Om sommeren kan man også ha arrangementer utendørs med servering av mat og drikke og med mulighet for tak over hele området om nødvendig. Her er det også stor scene med lys og lydanlegg.

Ta kontakt med Bakgården om dette er av interesse for ditt arrangement. 

 

Vinsmaking

Bakgården arrangerer vinkvelder for deg som ønsker å lære litt mer om vin, eller ønsker en sosial og lærerik start på en hyggelig kveld. Vinsmakingen holdes av Båkgården sin egne utdannede Sommelier og det blir jevnlig satt opp kvelder man kan melde seg på. Og her er det også muligheter for å invitere til private arrangementer med god familie, venner og kolleger.

Ta kontakt med Bakgården om dette er av interesse.

 

Konsertsommer i Bakgården

Kjente og kjære (og stadig tilbakevendende) artister tar turen til Bakgården hver sommer og lager stemningsfulle sommerkvelder i Sandefjord sentrum! Allerede fylles Konsertsommeren 2020 opp og du kan følge med på programmet på Bakgården sine Facebooksider og på www.bakgaardencafe.no.

En ting er sikkert; har man først funnet veien til byens koseligste bakgård, kommer man garantert tilbake.

www.bakgaardencafe.no

Nyheter