Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Mesternes mester til Sandefjord
Aksel Lund Svindal er programleder i Mesternes mester. FOTO: STIAN FOSS / NORDISK FILM TV/NRK

Mesternes mester til Sandefjord


Programleder Aksel Lund Svindal tar med seg ti tidligere idrettsstjerner til Sandefjord i den 14. utgaven av Mesternes mester som skal spilles inn i mai og juni.

Mesternes mester er blant NRKs aller mest populære programmer og har blitt fulgt av 1,5 millioner seere i snitt per episode de siste to sesongene.

Innspillingen av Mesternes mester skal foregå i mai og juni, og resultatet får vi se på nyåret på NRK i 2023. Dette er gledelige nyheter både for Sandefjord kommune og for næringsdrivere i sentrum.

De ringvirkningene en slik innspilling gir i form av profilering av byen vil nok merkes både under sending av programmet og i etterkant. I tillegg til deltakerne vi får se på skjermen, består produksjonsteamet av 45 personer som skal innkvarteres i byen.

Ordfører Bjørn Ole Gleditsch er stolt over at NRK har valgt nettopp Sandefjord og sier i Sandefjords Blad (22.04.22):

– At Sandefjord blir valgt i hard konkurranse med andre kommuner er et solid tegn på at vi bor i en fantastisk flott by som har masse å tilby. Dette betyr enormt mye for kommunen og innbyggerne, og vil gi store ringvirkninger både under og etter selve produksjonen, sier ordfører Bjørn Ole Gleditsch.

Vi gleder oss over nyheten og til å se den 14. utgaven når den vises på nyåret.

 

FOTO: STIAN FOSS / NORDISK FILM TV/NRK

Nyheter