Nå åpner vi igjen
Det blir sommer, det blir sol, og det blir pizza på Pir4 igjen! Bilde lånt av Pir4.

Nå åpner vi igjen

Publisert


Sakte men sikkert åpner byen vår igjen og de fleste butikker og spisesteder holder nå endelig åpent!

Ta en tur til byen

Flere spisesteder og butikker i Sandefjord sentrum åpner nå igjen etter å ha vært koronastengt. Og det passer bra, for nå vil vi ut i solen og ta i mot vår og sommer. 

Retningslinjer fra myndighetene følges slik at kunder og gjester skal føle seg trygge på å både spise og handle. Spisestedene har laget god plass mellom bord og stoler og lagt inn ekstra rutiner rundt hygiene for ansatte og besøkende. Hyppigere vask av stasjoner, dørhåndtak, bankterminaler og andre flater. Dette er viktig for å oppretteholde den gode utviklingen vi opplever nå. Hold avstand, ha god håndhygiene og host i albuen. 

Ta en tur til byen!

 

Byen kommer også til deg

Hvis du ikke kan komme til byen, kommer byen til deg. De aller fleste butikkene har ordninger med gratis hjemlevering, henting i butikken, kveldsåpent etter avtale m.m. Mange av butikkene har også egen nettbutikk som du kan handle i. Akkurat nå er det mer viktig enn noen gang å tenke "handle lokalt" - og handler fra favorittbutikken din hjemmefra. De fleste har tilbud om nettbutikk, hjemlevering, bestill og hent i butikk eller avtale om sending i post. Ta kontakt med butikken, så ordner de det meste.

Nyheter