Ny optiker på plass i Torggata
Brillestylist og kunderådgiver Eli Sørland Olsen og optiker Anita Amundsen og ønsker velkommen.

Ny optiker på plass i Torggata

Publisert


Midt i juli åpnet Fjorden Optikk i Torggata 6, en ny brille - og optikerbutikk med erfaren optiker og egen brillestylist. Her tilbys både synsundersøkelser og det siste nye innen briller, kontaktlinser og solbriller.

 

Vi ønsker Fjorden Optikk i Torggata 6 velkommen til sentrum.

I den hyggelige butikken treffer du optiker Anita Amundsen og brillestylist og kunderådgiver Eli Sørland Olsen som begge har lang fartstid fra bransjen. 

Som en uavhengig og frittstående virksomhet stiller butikken sterkt med fleksible løsninger til konkurransedyktige priser. 
Her kan du få synsundersøkelser av netthinnen med tilpassing av briller, solbriller og kontaktlinser. I tillegg finner du et godt utvalg av solbriller uten styrke i litt andre farger og former enn de du finner hos konkurrentene.

Fjorden optikk er medlem av iC Optical Group som består av uavhengige og frittstående optikerforretninger i Norge. Dette gir dem gode muligheter for å tilpasse seg ett lokalt marked, samtidig som de er konkurransedyktige på pris. 

Ta en tur innom for en titt på sommerens nyheter. Kanskje du blir brillefin på et blunk eller finner en ny solbrille favoritt!

 

Les mer på: fjordenoptikk.no

Kontakt: 973 39 250 / post@fjordenoptikk.no

 

Nyheter