Restaurant middag for en hundrelapp!

Restaurant middag for en hundrelapp!

Publisert


For 5. gang inviterer serveringsstedene i Sandefjord til "Middag for en hundrings". Det betyr at du kan spise middag ute på restaurant til sterkt reduserte priser, faktisk kun en hundrelapp, hele vinterferie uka!

Konseptet

Konseptet “Middag for en hundrings”er en suksess i flere byer, der publikum oppfordres til å gi hjemmekokken fri og gjøre en middagsvri! Restaurantlivet i Sandefjord sentrum er intet unntak og tilbyr denne vinterferien over 40 ulike retter på menyen til kun en hundrelapp!

Gi hjemmekokken fri, gjør en middagsvri!

 

God variasjon!

19 serveringssteder tilbyr til sammen over 40 ulike retter som hver bare koster hundre kroner. Det er god variasjon i hva som tilbys og noe for en hver smak! Enten ønsker fisk, mævle spareribs, hot thaimat, indisk, kinesisk, kylling, en saftig biff, vegetar eller vegansk. Det er også godt tilbud til de som skulle trenge allergivennlig mat. Vi anbefaler å ta kontakt med restauranten for å høre hva de kan tilby.

Men, det er viktig å booke et bord.! Erfaringsmessig fylles restaurantene til randen disse ukene så om du planlegger en tur ut for å spise kan det være lurt å reservere bord ii forkant. 

Er du litt heit? Be ut på en deit!

 

middagforenhundrings.no

Nytt av året er en egen hjemmeside for arrangementet. www.middagforenhundring.no gir deg full oversikt over hvilke spisteder som er med og hva de tilbyr til en hundrings.

God grunn til å be ut, uten at prisen gjør deg til fattigfut!

 

Samle vennegjengen eller kanskje gå en tur alene, ta med deg kjæresten, flørten, kollegaen, bestemor, farfar, mine, dine og resten av familien med ut til “Middag for en hundrings”, på en (eller flere) av Sandefjord sentrums smaksfulle restauranter. Velbekomme! 

Sjekk middagforenhundrings.no for mer informasjon om spisesteder og menyer.

Middag for en hundrings er et samarbeid mellom Sandefjord Byen Vår AS og Hvaltorvet kjøpesenter. 

 

middagforenhundrings.no

Nyheter