Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Sandefjordsmønsteret

Sandefjordsmønsteret


Det nye Sandefjordsmønsteret som ble lansert av Tenk Sandefjord i starten av mars speiler Sandefjords identitet. Du finner mønsteret på gensere, kaffekopper, t-shorter og til og med som en egen Sandefjordkaffe! Snart kommer også mønsteret på nye Sentrumsgavekort og parkeringsskiver.

 

Alle byer og steder har sin egen identitet. Hva er det egentlig som gjør Sandefjord til Sandefjord? Tenk Sandefjord hadde lyst til å finne sjela til Sandefjord, og lage en visuell identitet som viser særegenhetene til Sandefjord. Sandefjordmønsteret er resultatet av dette, og skal være identitestskapende og samlende. Sandefjordmønsteret er lekent og energisk, og speiler måten vi lever på i denne fantastiske kystperlen. 

Det er Tenk Sandefjord som har tatt frem, og som eier mønsteret. Allikevel er det hele Sandefjord sitt mønster. De brilliante kunstnerne som har gjort om ideen til tegn, form og farger er Sandefjords egen grafittikunstner Kim Grung Kolstad og franske Quentin Desveaux. Kim driver kunst atelieret 5tudio i Jotun sine gamle lokaler i Nybyen.


PRODUKTER
Kaffekopper med Sandefjordsmønsteret selges hos Gnist i Kongensgate.
Sandefjordskaffe selges hos Hos oss i Jernbanealleen
Gensere og hettegensere selges hos Kaos, Dixi og Hos oss i Jernbanealleen 
Flere produkter kommer etterhvert.

For hver solgte genser gis det kr. 30 til Røde Kors.

Vi gleder oss til å se det flotte mønsteret pryde ulike produkter og steder, - som blant annet våre nye Sentrumsgavekort som kommer i løpet av våren.

Her kan du lese mer om Sandefjordmønsteret

 

Nyheter