Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Sophia Band Jewellery til København!

Sophia Band Jewellery til København!


Vi gratulerer Sophia Brand Jewellery med den prestisjefulle invitasjonen til å delta i en lukket utstilling ved Karen Blixen Museum i København som eneste norske deltaker.

Sophia er en av 40 internasjonale deltakere som er plukket ut til å delta i en lukket utstilling ved Karen Blixen Museum i København oktober 2022. Utstillingen skal reise videre til New York og Tokyo fra København, så mange vil få glede av å se Sophia's bidrag.
 
Deltakerne har fått hvert sitt tema innen Karen Blixens liv som de skal lage kunstverk fra. Sophia har fått tildelt novellen Ringen som handler om kvinnefrigjøring. På deltakerlisten står også Georg Jensen og Ole Lyngaard som er velkjente navn internasjonalt.
 
Det blir ikke første gang Sophia's design har vært ute og reist. Hun har også blir presentert i motemagasinet Vogue, etter at hun designet øredobbene til rapperen Lil Nas X som han brukte under American Music Awards for noen siden. Andre kjente musikere som Julie Bergan, Astrid S og Ina Wroldsen ses også stadig med Sophia sine vakre smykker
 
Vi er så stolte over å ha en så dyktig kunstner og gullsmed i Sandefjord og heier på henne i prosessen fremover!

Nyheter