Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
10 høstferie tips til byturen

10 høstferie tips til byturen


Sandefjord sentrum har mye å tilby både barn og ungdom! Her finner du 10 gode tips til lek, shopping og opplevelser enten du skal til byen med egne barn, barnebarna eller naboungene.

 

  1. Besøk lekebutikken  Ringo på Hvaltorvet kjøpesenter.

  2. I Sandefjord Vikingpark kan du følge med, og til og med delta i byggingen av en arkeologisk replika av Gokstadskipet.
  3. Test ut skaterampen, sandvolleyballbanen, Tufteparken eller minigolfbanen i havnen på nedsiden av Scandic Park Hotel.

  4. Se de siste filmene i en av de tre salene på Hjertnes kino

  5. Opplev musikalen Robin Hood - for kjærlighet og rettferdighet av Sandefjord Teaterforening på Hjertnes.

  6. Besøk Brødrene Berggren , en av landets eldste fiskeforretninger på brygga med levende hummer i tanken og mye rart å se på i disken.

  7. Sjekk ut den enorme blåhvalen i taket og de utstoppede dyrene eller bli med på høstferieaktiviteter på  Hvalfangstmuseet. Det blir fortellerstund i ukedagene kl. 12.00 og betjent barneverksted kl. 12.30. I helgene er det ubetjent barneverksted.

  8. Sjekk ut det kule godteriet på Candy Dreams på Hvaltorvet. Her finner dere klassiske godterier som sjokoladebiter og lakris, til eksotiske godbiter fra land som Japan og USA. 

  9. Få adrenalinkick på en av sentrums morsomme lekeplasser!

  10. Rund av dagen med en tur til underholdningsmekkaet  Metro Sandefjord  i Hinderveien. Her kan dere ha det gøy med bowling, lekeland og lasertag (4 km nord vest for sentrum).

 

Sandefjords kulturprogram har mye å by på av konserter, teater, sommershow og utstillinger igjennom hele året.

Søk i  Barnas Kalender  på Visit Vestfold's sider for en utfyllende oversikt over alt som skjer i området for barn.

 

 

Foto: Visit Vestfold

 

Nyheter