Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
Topp 10 ting å gjøre med barn i byen

Topp 10 ting å gjøre med barn i byen


Sandefjord har et sentrum med korte avstander for små ben. Her er våre topp 10 tips til å gjøre byturen spennende for barn i alle aldre. Med fornøyde barn kan de voksne kose seg og nyte god mat og shopping i sine favoritt butikker.

Uansett om man har små eller store barn har Sandefjord sentrum mye å tilby. Det er kort vei fra badeanlegg og aktiviteter i havnområdet til sentrumsopplevelser i bygater og Hvaltorvet kjøpesenter.

Her er våre topp 10 tips til en perfekt bydag med barna:

  1. Besøk lekebutikkene Bestevennen Min i Kongensgate og  Ringo på Hvaltorvet kjøpesenter.

  2. Test ut skaterampen, sandvolleyballbanen, Tufteparken eller minigolfbanen i havnen på nedsiden av Scandic Park Hotel.

  3. Se de siste filmene i en av de tre salene på Hjertnes kino

  4. Legg inn et bad på Strømbadet på nedsiden av Scandic Park Hotel. Her er det også servicebygg med garderobe og dusj (ved rødt lys frarådes bading pga. dårlig vannkvalitet).

  5. Besøk Brødrene Berggren , en av landets eldste fiskeforretninger på brygga med levende hummer i tanken og mye rart å se på i disken.

  6. Sjekk ut den enorme blåhvalen i taket og de utstoppede dyrene eller bli med på sommeraktiviteter på  Hvalfangstmuseet .

  7. Legg inn et iskremstopp i den eksotiske iskrembaren i bakgården til Håndverkeren kaffebar i Kongensgate, eller på en av iskioskene utenfor Hvaltorvet kjøpesenter og på brygga.

  8. Bli med på en omvisning på  Southern Actor , en ekte hvalbåt med harpun, spennende lugarer og gangbruer.

  9. Sjekk ut lekeplassene i Badeparken, ved Byskolen og i Thor Dahlsgate.

  10. Rund av dagen med en tur til underholdningsmekkaet  Metro Sandefjord  i Hinderveien. Her kan dere ha det gøy med bowling, lekeland og lasertag (4 km nord vest for sentrum).

 

Sandefjords kulturprogram har mye å by på av konserter, teater, sommershow og utstillinger igjennom hele året.

Søk i  Barnas Kalender  på Visit Vestfold's sider for en utfyllende oversikt over alt som skjer i området for barn.

 

 

Foto: Visit Vestfold

 

Nyheter