Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies). Informasjonen deles ikke med andre parter. Ved å godta gir du samtykke til dette.
Alternativt må du deaktivere dette på din enhet. Les mer

Jeg godtar
#UNITY - prosjektet

#UNITY - prosjektet


Før den blir til en sommerfugl er den isolert i en kokong, slik vi kanskje føler oss nå. Men med tid transformerer den seg til en vakker sommerfugl.

Håp og transformasjon

Sommerfugl, det står for håp og transformasjon. #Unity er en felles symbolsk dugnad i Sandefjord sentrum. Hvor vi i mangel på fysisk kontakt kan signalisere at vi står sammen og har håp for at vi skal komme oss gjennom dette sammen. Samtidig som det pynter opp byen vår i en stille tid.

 

Alle som vil kan bli med

Alle som vil være med på prosjektet oppfordres til å bruke “taggen” #unity og legge ut bilder av pynting og dekorasjoner på sine sosiale medier. Vi håper at dette prosjektet sprer seg videre til andre byer.

Under finner du mal for sommerfugler, farger, og ulikt materiell til bruk. Klipp ut sommerfuglene på fargede ark og dekorer butikkvinduet ditt slik du ønsker. Eller vinduet hjemme i stua om du ønsker det.

Prosjektet er en idé av Inger Lise Sophia Skarsbakk (Sophia Brand), og vidreutviklet i samarbeid med Sandefjord Byen Vår og Hvaltorvet. Alle som vil kan bli med!

 

Mange er allerede med

Det er mange som allerede er med på prosjektet i Sandefjord er blant annet:
A/S Thor Dahl, DNB, Pias Blomster, She Undertøy, Studio Blush, Tittins på torvet, Bare Beppe, Håndverkeren, Dixi, Plan-A, Hvaltorvet, Gnist, Tinnis Hus, 1 etage, Mike & Molly, LaStrada, Strikkebua, Frøken Sofies Systue, Hotell Atlantic, Gina Tricot, Sovestudio, Neoz, Next Label, Norli, Studio M, Vic, Skoringen, Floriss, Gokstad, Bella XL, Matlykke, Noa Noa, Kaos, Sandefjord Næringsforening.

 

Materiell til fritt bruk

Under finner du linker til materiell på pdfér som du kan laste ned til fritt bruk og dele videre med andre.

Brandborad_unity.pdf

mal_sommerfugler_unity.pdf

Informasjon_unity.pdf

plakat_A3_unity.pdf

plakat_A4_unity.pdf

logo_sommerfugler_slagord_unity.pdf

logo_sommerfugler_unity.pdf

logo_unity.pdf

 

Nyheter